Între realitate şi ipocrizie

Sâmbătă, 24 septembrie 2016

Prețul politic

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 9:38 PM

Niciodată Regia de apă din județul Constanța nu s-a lăsat învinsă și mereu a condus la categoria preț apă potabilă și canalizare în România. Că în următorii ani nu-și va pierde locul fruntaș o știm și pe asta. Pentru că UAT_urilor de pe raza județului li s-a impus o strategie globală de tarifare pentru perioada 2014-2029(segmentul 2014-2020 a fost aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitara Apa-Canal Constanța), adică o prognozare clară de ajustare a prețurilor pentru perioada menționată la produsul apă și canalizare, care le garantează poziționarea în top trei prețuri mari din țară.

Că RAJA a ales varianta unui comunicat mincinos ca să estompeze reacția oamenilor din Mangalia și pe asta o anticipam. Probabil la insistențele colegilor noștri din trilaterala PSD+ALDE+PMP, care s-au văzut copleșiți de reacția ”pozitivă” venită din comunitate, au dat o mână de ”ajutor”. Sigur, colegii n-au anticipat priceperea omul când vine vorba de banii lui pe care-i scoate din buzunar, lunar și anual, pentru întreținere, taxe și impozite.

Iată 3-4 exemple de intervenții elocvente din public care au sancționat derapajul politic; spune domnul Ilie Surla – ”Nu poți să mă convingi că subvenția din bugetul local este benefică. Tot banii mei se cheltuie, pentru că bugetul local este format din taxele și impozitele plătite de mine. Și nici că scumpirea preturilor la apă și canal este necesară. Și așa prețul actual este uriaș. Asta este o mare ESCROCHERIE.

La fel, domnul Gigel Cara ”Da…se înțelege clar, după cum se vede tot furăciune pe banii noștri”

Intervenția domnului Vali Bazavan ”Și mai pe scurt: Din tabel reiese o creștere de 25% până în 2020 și încă 22% pana în 2029. Fără adăugarea inflației și fără tva. Cu alte cuvinte, dăcă mai adaugăm și inflația de 2% an, după cum ați spus, mai punem 20% pana în 2029. Adică ajungem undeva la 71%, fara t va. 

Iată și opinia domnului Abdurefi Semiran Deci Stroe a zis, PSD ul se conformeaza !:((( pe principiul” ce naste din pisica, soarece mananca ” !!! Boala veche a clasei politice de prostitutie si jaf! !!

diagrama-apa1

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: