Între realitate şi ipocrizie

Joi, 18 februarie 2016

PSD local crede că au avut OO …

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 5:10 PM

PSD local, puteți crede ce vreți dar mai mult de niște ouțe pricăjite, pe care le-ați împrăștiat în zeci de articole bugetare, nu ați avut, fiindcă o ”amplă lucrare de asfaltare–modernizare tramă stradală”, așa cum menționează candidatul vostru, nu se poate face cu ”nește firfirei”. Probabil că v-ați familiarizat cu acele ”perdele asfaltice” de odinioară, ce an de an erau așternute pe trotuarele noastre, care erau valuri_valuri. De fapt ați ales varianta să-i mulțumiți pe toți, peste noapte pudici și evlavioși(vezi sumele  alocate pentru ”Casele Domnului”), dar sunt sume insuficiente pentru investiții serioase și pentru finalizarea celor aflate în execuție.

Știu că încercați să dați speranțe locuitorilor și astfel credeți că le veți putea câștiga votul, dar mulți s-au dezmeticit și cunosc costurile unei lucrări de ”asfaltare amplă”, ce necesită un aport financiar consistent, dacă enumerăm toate zonele pe care le menționați.

O notă proastă domnule candidat dacă l-ați amintit pe Ceaușescu (bine…formațiunea dumneavoastră este falanga socialistă a vechiului PCR) și faptul că în localitate sunt șosele ori străzi neasfaltate de pe timpul răposatului ! Poate nu știați – PSD a fost la cârma orașului mai mult de jumătate din perioadă în ultimii 26 de ani, când ați avut în Consiliu Local majorități suficiente de fiecare dată ca să modernizați localitatea, și nu ați făcut-o.

Atunci ce ați făcut ? A ! Ați uitat…nu vi le asumați.

Aha ! V-ați ocupat să ne țineți în frig o iarnă întreagă, să vă bateți joc de oameni. V-ați ocupat să ”înstrăinați” capitalul localității, adică să sugrumați firmele furnizoare de servicii și utilități de pe raza localității cu altele din patria celor doi giboni; Constantinescu & Mazăre, monștri sacri ai PSD. Nu cumva PSD local este autorul moral al aducerii în localitate a holdingului Polaris și a junghiului Callatis Therm? …entități care au ”sugrumat” Uranus și Romintherm.

Voi credeți că oamenii din localitate uită supliciul din iarna 2011-2012 ?

Ntz ! Până veți putea șterge din mentalul colectiv veți trage ponoasele.

Reclame

Un comentariu »

  1. Bai bazele, esti un trist! Oamenii au uitat inca din Mai 2012 ca au stat iarna ce tocmai trecuse intr-un frig crunt. Iti amintesc, cu condescendenta (stii ce-i aia, nu?) ca santem in Februarie 2016. Iar tu saracul, te pregatesti de defilare!

    Comentariu de Anonim — Vineri, 19 februarie 2016 @ 9:56 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: