Între realitate şi ipocrizie

Sâmbătă, 21 februarie 2015

Ipocrizia dusă la extrem !

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 3:05 PM

Este impardonabil gestul unor consilieri locali „traseiști” care vor să confiște agenda publică locală cu o tombolă, ticsind cutiile poștale ale membrilor comunității. Nu domnilor, ”nu sunteți consilieri datorită votului dumneavoastră” ci datorită organizației PDL care v-a acordat încrederea că o să o reprezentați cu cinste!

Ați ajuns consilieri locali pe listele Partidului Democrat Liberal, organizație față de care nu v-ați arătat loialitatea și pe care ați trădat-o. Sunteți consilieri pentru că membrii și simpatizanții partidului v-au acordat încredere, iar voi la cea mai mică neînțelegere în  procesul de fuziune (care nu este deloc ușoară) i-ați trădat. V-ați folosit de o ordonanță neconstituțională; o ordonanță dată de un guvern care nu este în stare să vadă mai departe de la linia de miră și care nu este ancorat în problemelor reale ale populației și în la rezolvarea lor.

Prin urmare, vă aducem aminte că locurile de consilieri ocupate în prezent de domniile voastre se cuvin, în fapt și de drept, PNL – fracțiunea Partidului Democrat Liberal, după cum arată motivare Curții Constituționale: „Dacă în cazul primarilor și a președinților de consilii județene judecătorii CCR admit că există o portiță” ei sunt aleși de cetățeni în mod direct, prin vot uninominal, iar pierderea mandatului nu derivă implicit din Constituție, în cazul schimbării partidului politic”, în cazul consilierilor locali și județeni nu există cale de întoarcere ” . Astfel, cei care au părăsit partidul de pe listele cărora au fost aleși au încălcat prevederile Constituției.  CCR a decis cu altă ocazie că acest lucru este neconstituțional, iar ordonanța 55 a reluat practic acest lucru, ignorând decizia CCR” , au arătat judecătorii în motivarea deciziei lor din 17.12.2014, decizie pe care reprezentanții domniilor voastre din Parlament o ignoră, considerându-se mai presus de lege. Însă, din păcate, socialiștii ne-au obișnuit cu nerespectarea deciziilor CCR.

Rugăm cetățenii din comunitate să ignore „pomana electorală” livrată prin intermediul tombolei și în același timp dorim sa reamintim că PSD Mangalia era/este partidul care, aflat la guvernare în Mangalia în iarna 2011/2012, și-a bătut joc de populație nefurnizând agent termic către populație.

psd 1

Reclame

3 comentarii »

  1. http://www.cotidianul.ro/chevron-se-retrage-din-romania-257039/

    Comentariu de nabuco — Sâmbătă, 21 februarie 2015 @ 3:48 PM | Răspunde

  2. Unii fura primari…de PDL,si acu sunt la sefia partidului de ne-a lasat in frig in iarna… Hai dom-le zi ceva de dulce de nentu Iorgus…adevaratul tradator de pdl,dar si de pnt,dar si de alte partide ce fu,sau vor mai fi !…

    Comentariu de Fane — Sâmbătă, 21 februarie 2015 @ 4:53 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: