Între realitate şi ipocrizie

Sâmbătă, 8 noiembrie 2014

NU POT EI FURA CÂT PUTEM NOI VOTA. ȘI FRAUDA ARE O LIMITA.

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 10:55 PM

Ioana Hîncu

Ideea ramane asta: NU POT EI FURA CAT PUTEM NOI VOTA. SI FRAUDA ARE O LIMITA. Manipularea votului, fraudarea alegerilor, modificarea rezultatelor in turul 1 a fost reala si cat se poate de serioasa. Oamenii astia, cu sau fara functii in stat, au inteles miza si de ce o fac cei la putere, PSD: fara manipularea si fraudarea votului, de fapt, Ponta nu poate castiga. Iata logica faptelor, mecanismul fraudei si sanctiunile care se impun, conform legii:

1.http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18498964-presedintele-t…

2.http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18472079-live-video-mon…

3.http://www.gandul.info/…/analiza-sar-votantii-de-pe-listele…

Retineti: maxim 4,3 milioane, cat a luat USL in 2014, aia-i limita in care pot manipula, frauda, impiedica oamenii sa voteze in strainatate. Sau nici atat, pentru ca:

1.Intre timp, din 2012 incoace, PNL s-a rupt din USL si toti Taricenii, Vadimii si Hunorii din tara asta nu pot aduce destule voturi (preste 5 milioane trebuie) ca sa castige Ponta, real, aceste alegeri.

2. Pe de alta parte, exista mult mai multi romani intregi la minte, responsabili, si nemultumiti de Ponta in momentul asta, si in tara, si in strainatate. Chiar si o buna parte din cei care l-au votat/si aplaudat pe Ponta in 2012, ca lider US au inteles ca au gresit si s-au trezit. Cunosc personal destui.

Prin urmare, nu stiu daca pana duminica viitoare pot fi opriti sa fraudeze. Dar si frauda are o limita.Cat pot fura? Un milion de voturi, na (cam pe acolo e capacitatea PSD, cel mai mare partid din Romania, de a frauda). Noi, electoratul roman insa suntem mult mai multi. Suntem 18.2 milioane. In 2012, s-a produs o aberatie: 60% din romani au stat acasa, iar Ponta-PSD-USL au castigat alegerile zdrobitor cu votul a sub un sfert din romani – asta inseamna 4,3 milioane din 18,2 cati alegatori suntem.

Ca atare, e simplu: daca ne prezentam in turul 2 mai multi (in turul 1 au fost 52% din alegatori la vot), gen 55% Ponta pierde. Daca inversam raportul (eroarea) din 2012, si ne prezentam la vot, impotriva lui, 60%, Ponta pierde la distanta mare.

Deci ideea e asta: desteptarea! Nu pot ei fura si frauda, cat putem noi vota. Si gata.

Totodata, nu uitati porcaria din primul tur cu listele suplimentare si diaspora -care, in oarecare masura se va repeta si in al doilea. De asta sunt acum, la Bucuresti, Cluj si Timisoara mii de oameni in strada: pentru ca si-au batut joc de noi si de oamenii aia, compatriotii nostri, milioanele de romani aflati de nevoie, nu de placere, in afara tarii. Si care au stat cu ceasurile la coada sa voteze. Nu, nu Ponta.

Vedeti aici, acum, ce se intampla la Bucuresti:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18499084-protest-pentr…
La Cuj (multumim clujenilor):
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18498719-peste-1500-oa…
La Timisoara (multumim timisorenilor):
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18499443-circa-2000-pe…

Iar televiziunile de stiri transmit putin spre mai nimic. Deci dati mai departe ca sa se afle. Si, nu uitati, duminica viitoare, votati bine, nu stati acasa.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: