Între realitate şi ipocrizie

Miercuri, 15 octombrie 2014

Klaus Johannis – votat si-n provincie !

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 4:26 PM

Obiectivul meu este ca, împreună cu toate partidele, să fixăm o departajare realistă și onestă, de la nivel național până la nivel local, a funcțiilor numite politic de funcțiile de carieră administrativă, să ajungem la un model rațional al funcției publice care să aibă stabilitate și predictibilitate pe termen lung.

A fost o vreme când oamenii erau păcăliți, li se arătau candidați fantomă, hrăniți cu propagandă vicleană, cu pledoarii mincinoase și cu biografii în culori palide, însă aceste vremuri se apropie de sfârșit. Dar nu despre fantome vreau să vă povestesc în această seară de octombrie, ci despre oameni vii, despre frumosul vieții trăite în civilitate și muncă decentă, despre strălucirea unei comunități și despre admirabila istorie de succes a unei serbări culturale.

Viitorul României stă în fapte şi nu în vorbe! Vreau ca, în 2018, românii să simtă deja că trăiesc într-o țară a lucrurilor bine făcute, o țară occidentală, în care se simt respectați și demni, că România merge pe un drum cu obiective precise și că generațiile următoare au un viitor.

România pe care eu o propun oamenilor este o țară normală, în care politica este scoasă la lumină, în care politicienii nu sunt manevrați și în care problemele oamenilor se discută în spațiul public, deschis și orientat spre soluții, nu spre senzațional. Cu scandaluri ce trec pe lângă interesul cetățeanului nu se poate rezolva absolut nimic.

kj 7

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: