Între realitate şi ipocrizie

Miercuri, 23 aprilie 2014

Du-te, fa!

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 9:34 PM

 by Robert 

Fa, ia o pauza! Du-te, fa, d-acilea, din guvern, ca mi-ai mincat zilele! Mai stii, fa, cind erai nimeni in drum si apoi ai ajuns demnitar al statului roman? Tu crezi, fa, ca voturile prostilor te-au facut mare?! Te-a facut soarta, fa, iar soarta in politica noastra rimeaza cu baroni, tata-socru, Ghita sau, adesea, cu Antena 3!
Cine esti, tu, fa, sa minti astazi un intreg popor ca-i merge din ce in ce mai bine cind el o duce din ce in ce mai rau, unde te crezi, tu, fa, sa minti cu nerusinare in fiecare zi, care este, fa, marea ta calitate de ai ajuns sa decizi soarta unor oameni si a unei intregi natiuni? Nu stii, fa, sa faci nimic! Nu ai, fa, nicio legitimitate, nu te pricepi, fa, la nimic, tot ce ai habar e sa pozezi in fata camerelor de luat vederi ca pe canapeaua lui Maruta, dindu-ti ochii peste cap si sulemenindu-te in vazul lumii, cind tu nu esti, fa, decit o biata marioneta pusa in Piata Victoriei numarul 1 sa raspunda la comenzile baietilor destepti care au pariat corect pe instinctul tau natural de a fi si curva politica, si mincinoasa! De unde vii, fa? Ce uter politic inseminat artificial de papusarii care trag sforile in aceasta tara de atita amar de timp a avut ideea diabolica sa creasca si sa slobozeasca in lumea politica un asemenea ipochimen, fa?
Tu te-ai uitat, fa, in oglinda? Ai vazut, fa, cum te-a schimonosit in ultimii ani glontul minciunilor pe care le tragi in public? Cine ar fi crezut, fa, ca ajungi atit de departe cind tot trecutul tau politic e o lunga nota de plata pentru moguli si corupti? Eu si multi altii n-am crezut niciodata in tine, fa, pentru ca am inteles mult mai repede cit de perversa esti! Nici ceilalti n-au crezut, fa, dar i-au pacalit unii ca esti in stare sa schimbi si sa te schimbi! Acum incep sa inteleaga si ei, fa, cine esti si cum esti cu adevarat! Se uita, fa, la anii de cind te-ai cocotat in virful piramidei politice si pricep ca i-ai mintit cu nerusinare, ca le-ai vindut sperantele si viitorul! Nu te mai crede nimeni, fa! Poti sa participi la raliuri, sa te dai cu bombardierul sau sa te lasi tras de pompieri cu barca, poti sa incerci chiar si zboruri spatiale sau sa conduci submarine, nu mai esti, fa, decit o umbra din ceea ce minteai ca vei fi in politica!
Fa, ia o pauza! Sau du-te, fa! Du-te, fa, departe, lasa-ne! N-o sa te plinga nimeni, fa! Esti deja pa, mersi-pa, fa…

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: