Între realitate şi ipocrizie

Vineri, 17 ianuarie 2014

Căutăm proşti. Cine se înscrie ?!

Filed under: bazel09 — valentin ciuraru @ 7:16 PM

Chiar dacă titlul ales va supăra pe unii dintre prietenii mei, asta este…trebuie să spunem lucrurilor pe nume dacă vrem s-o facem pentru o cauză dreaptă. Cam asta şi-a propus Goldterm cu noile anunţuri postate la avizierele blocurilor, să găsească proşti. Căci acele avantaje enumerate … în niciun caz nu vor duce la eficientizarea sistemului ❗

De fapt, punctul meu de vedere este următorul: cineva cu stil antreprenorial, vrea  să-şi vândă „produsele şi serviciile” prin această modalitate, nimic nelalocul ei din perspectiva economiei de piaţă, dar fără să ţină cont de evoluţiile viitoare ale sistemului de încălzire centralizat, cât şi de relaţia contractuală viitoare dintre furnizor-utilizator, dar nici de eficientizarea sistemului de încălzire prin cogenerare şi ape termale, cel mai ieftin sistem de încălzire !!!

Voi îmi propuneţi o plasă de „maţe” pe casa scări  şi nimic mai mult, căci problema spinoasă tot nu o rezolvaţi, ci o adânciţi din moment ce nu aveţi răspuns la transferul de căldură prin pereţi  la acel principiu II neînţeles de majoritatea ❗  Dezechilibrele energetice care sunt acum într-un bloc, din cauza debranşărilor, se vor accentua, fiindcă atât Gheo cât şi Leana vor încerca să-l fure pe Vasile şi Maricica. Unii vor închide speculând naivitatea celorlalţi, iar ceilalţi care sunt oameni civilizaţi se vor vedea furaţi la buzunare din moment ce trebuie să încălzească si pereţii vecinilor.

Nu credeţi că înainte de toate trebuie rezolvată reabilitarea termică a clădirilor şi investit  într-un sistem de încălzire ieftin şi avut la îndemână, apa termală ❓ … după care reconectarea celor debranşaţi de la sistem prin mediatizarea noului sistem … demonstrând că se poate furniza un serviciu la parametri şi ieftin pentru buzunarul cetăţeanului, care în ultimii doi ani nu a primit un leu în plus la salariu, dar de luat i s-a luat constant prin noi taxe şi măriri de taxe şi impozite :!:. În ultimii ani cu toate proiectele astea heirupiste nu aţi făcut decât să alungaţi locatarii din sistemul de încălzire. Gândiţi fraţilor pentru viitor. Gândiţi fraţilor pentru ca estetica blocuri  la interior şi exterior să corespundă unui stat european !!!

goldgold 1

Reclame

Un comentariu »

  1. http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-aura-ion-petrecere-1078757.html

    Comentariu de Spiridus — Sâmbătă, 25 ianuarie 2014 @ 11:05 PM | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: